Rólunk

Bemutatkozás

Vállalkozásomat 2020 év elején indítottam, majd párhuzamosan lettem egy multinacionális cég takarító személyzetének a vezetője is. Szeretem az embereket és szeretek segíteni olyan helyzetekben, amelyek kihívásokkal járnak. A munkámmal olyan problémákat oldok meg, amikhez elengedhetetlenek a megfelelő eszközök, a szakértelem és a gyakorlat. Fontos számomra a magas színvonalú munkavégzés és a bizalom. Boldoggá tesz, mikor látom ügyfeleim arcán a megelégedettséget, az örömöt. Nekem ez nem csak egy munka, hanem elhivatottság.
bettiújfotó

Szolgáltatások

Bútorkárpit tisztítás

Autókárpit tisztítás

Szőnyegtisztítás

Járófelület tisztítás

Szárazgőzzel való tisztítások, fertőtlenítések

Vélemények

Kedves Beáta!

Köszönjük szépen fáradságos munkáját, a képeken látott 30m2 makacs szennyeződés kupacok, gondolva itt: porra, finomporra, ragasztóra, zománc- és vízfesték foltokra, kiömlött folyadékokra, falazó habarcs és glett törmelékre, illetve egyéb darabos hulladékokra; az eredmények magukért beszélnek. A szőnyeg tisztább és élénkebb szívnvilágú mint az ingatlan megvásárlásakor volt. Alig, ha maradt rajta folt, ami emlékeztet, min is ment keresztül. Ha ismerőseim padló- és kárpittisztíttatásban gondolkodnának, megemlítem Önt.

Z. Barna, Dorog

Beáta munkáját sok szeretettel ajánlom. Beporosodott és macskaszőrrel is erősen "fémjelzett" szőnyegünket szépen felfrissítette. Egy, a templomban használt szőnyeg is megtisztult. A kék kárpitos székek is jól jártak. Köszönöm szépen!

Cs. Róbert, Pilismarót

Elhanyagolt kanapénk jelentősen "megfiatalodott". Köszönjük

Cs. József, Tatabánya

" Betti amellett, hogy a 6 éves, két gyermek megpróbáltatásait tűrő bézs kanapénkat az új állapotára visszavarázsolta, nagyon kedves is volt. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, magas színvonalat képvisel

E. Andrea, Esztergom

Cím
2500, Esztergom
Email


Telefon

+36 70 457 5160

Social

bpktisztitas